Advies en expertise

Heeft u een probleem met uw huidig ventilatiesysteem? Doe dan beroep op onze kennis en ervaring om het probleem aan te pakken.

 

Meer informatie

 

Ventilatiesystemen voor vergaderzalen

verwarmen, ventileren en koelen in vergaderzaalDe temperatuur en luchtkwaliteit in vergaderzalen moet snel kunnen aangepast worden. Niet alleen de tijdstippen waarop de vergaderzaal in gebruik is, maar ook het aantal aanwezigen varieert sterk. Een efficiënt ventilatiesysteem met verwarming, koeling, ventilatie en CO2-beheersing is dus aangewezen om zo het comfort in de vergaderzaal te garanderen en tegelijkertijd zo veel mogelijk te besparen op de energiekosten.

Voor klimaatbeheersing met ventilatie in vergaderzalen kunnen we werken met enkel lucht, of met water/luchtsystemen met warmtewisselaar. In beide gevallen zorgt de instelling van de kamerthermostaat en de metingen van de CO2-detector er voor dat de temperatuur en de luchtkwaliteit optimaal is op die momenten dat de vergaderzaal in gebruik is.

In combinatie met warmtewisselaars, warmterecuperatiesystemen, warmtepompen en ontvochtiging kan u het energieverbruik voor het beheersen van de luchtkwaliteit in uw vergaderzalen laag houden, zonder toegevingen te doen aan het comfort voor de aanwezigen.

Bovendien kunnen de luchttoevoerroosters afgesteld worden voor een tochtvrije ventilatie


Wenst u meer informatie?

 

Wanneer u meer wil weten over onze ventilatieoplossingen, contacteer ons dan gerust.

Wij helpen u graag verder met advies en informatie over onze producten.

 

Bent u installateur? Dan kan u op ons rekenen voor het aanreiken van de juiste ventilatieoplossing voor heel uiteenlopende projecten. Wij staan u met raad en daad bij om uw ventilatieproject tot in de perfectie te ontwerpen en uit te voeren.

 

Vraag meer informatie of een gratis offerte