Advies en expertise

Heeft u een probleem met uw huidig ventilatiesysteem? Doe dan beroep op onze kennis en ervaring om het probleem aan te pakken.

 

Meer informatie

 

Ventilatie met een efficiënte filtering voor een betere luchtkwaliteit

ventilatiesystemen filteringEen goede ventilatie in combinatie met efficiënte filtratie spelen een belangrijke rol in het tegengaan van infecties door het minimaliseren van bacteriën en virussen in de lucht. Nog meer dan in kantoorgebouwen is het vermijden van verspreiding van bacteriën en virussen in ziekenhuizen heel belangrijk om het welzijn van patiënten te waarborgen.  

Veranderingen in de buitenlucht hebben de grootste impact op de geuropbouw binnen het ziekenhuis (verdunningsventilatie). Deze effecten hebben een grote impact op het welzijn van de patiënt en op de perceptie van een gezonde omgeving. Een gezonde luchtkwaliteit in een ziekenhuis bereik je niet met filtratie alleen.

Ook de juiste vochtigheidsregeling bij zowel koeling als verwarming zijn van primair belang om herinfectie minimaliseren en het comfort voor de patiënt te waarborgen. Het drooghouden van nafilters is essentieel om mogelijke concentraties van bacteriën vermijden.

H-VEN zoekt steeds de meest efficiënte oplossing voor uw ventilatiesysteem. Hierbij wordt steeds de juiste balans gezocht tussen luchtkwaliteit en energieverbruik. In risicovolle situaties, zoals ziekenhuizen, zal een aangepast ontwerp worden gemaakt om de verspreiding van bacteriën en virussen tegen te gaan.


Wenst u meer informatie?

 

Wanneer u meer wil weten over onze ventilatieoplossingen, contacteer ons dan gerust.

Wij helpen u graag verder met advies en informatie over onze producten.

 

Bent u installateur? Dan kan u op ons rekenen voor het aanreiken van de juiste ventilatieoplossing voor heel uiteenlopende projecten. Wij staan u met raad en daad bij om uw ventilatieproject tot in de perfectie te ontwerpen en uit te voeren.

 

Vraag meer informatie of een gratis offerte