Advies en expertise

Heeft u een probleem met uw huidig ventilatiesysteem? Doe dan beroep op onze kennis en ervaring om het probleem aan te pakken.

 

Meer informatie

 

Ventilatiesystemen met constante of variabele debietregeling

ventilatiesystemen met constante of variabele debietregelingBij ventilatiesystemen waarbij een constant volume vereist is (CAV = Constant Air Volume), wordt vaak gebruik gemaakt van frequentie-invertoren om een constant debiet te garanderen wanneer de druk zou verminderen. Dit kan bijvoorbeeld gebeuren wanneer filters verstopt geraken. Debietregeling zou in dat geval zeker een aangewezen alternatief zijn.

Voor CAV-ventilatiesystemen met meerdere zones, raden we het gebruik aan van een frequentie-invertor met drukregeling. Drukregeling wordt, waar mogelijk, gebruikt voor VAV-ventilatiesystemen (VAV = Variable Air Volume). Daarbij wordt extra lucht aangevoerd om het verlies aan debiet te compenseren, zodanig dat de balans in het systeem gegarandeerd is.

 


Wenst u meer informatie?

 

Wanneer u meer wil weten over onze ventilatieoplossingen, contacteer ons dan gerust.

Wij helpen u graag verder met advies en informatie over onze producten.

 

Bent u installateur? Dan kan u op ons rekenen voor het aanreiken van de juiste ventilatieoplossing voor heel uiteenlopende projecten. Wij staan u met raad en daad bij om uw ventilatieproject tot in de perfectie te ontwerpen en uit te voeren.

 

Vraag meer informatie of een gratis offerte