Advies en expertise

Heeft u een probleem met uw huidig ventilatiesysteem? Doe dan beroep op onze kennis en ervaring om het probleem aan te pakken.

 

Meer informatie

 

Ventilatiesystemen voor individuele kantoren met verwarmen en koelen

ventilatie, verwarmen en koelen in individuele kantorenKantoren zijn nu eenmaal gebouwd voor mensen en een geschikt ventilatiesysteem met verwarming en koeling is onontbeerlijk. De luchtkwaliteit heeft immers een grote invloed op de gezondheid, comfort en productiviteit van uw personeel.

De bezetting van in individuele kantoren varieert bovendien sterk van afwezig tot (over)bezet. Verwarming, koeling en ventilatie moeten dan ook per kantoor kunnen bediend worden om energiekosten te besparen en de efficiëntie te optimaliseren.

Voor het verwarmen en koelen in individuele kantoren beschikken we over verschillende oplossingen op basis van convectie- of ventilatiesystemen met een lucht-water warmtewisselaar. Voor grotere kantoorgebouwen kan gebruik worden gemaakt van een centraal VAV ventilatiesysteem met intelligente luchttoevoer per zone of kantoor.

 

 


Wenst u meer informatie?

 

Wanneer u meer wil weten over onze ventilatieoplossingen, contacteer ons dan gerust.

Wij helpen u graag verder met advies en informatie over onze producten.

 

Bent u installateur? Dan kan u op ons rekenen voor het aanreiken van de juiste ventilatieoplossing voor heel uiteenlopende projecten. Wij staan u met raad en daad bij om uw ventilatieproject tot in de perfectie te ontwerpen en uit te voeren.

 

Vraag meer informatie of een gratis offerte