Advies en expertise

Heeft u een probleem met uw huidig ventilatiesysteem? Doe dan beroep op onze kennis en ervaring om het probleem aan te pakken.

 

Meer informatie

 

Ventilatie in ondergrondse parkeergarages en parkeertorens

ventilatie parkeergaragesOndergrondse parkeergarages of parkeertorens moeten goed geventileerd worden om de ophoping van uitlaatgassen te vermijden. Bovendien moeten, in geval van brand, ook de rookgassen en hitte snel afgevoerd worden.

De natuurlijke ventilatie is niet voldoende om dit te bereiken en een degelijk ventilatiesysteem is dan ook onontbeerlijk. Dit ventilatiesysteem moet energiezuinig en discreet werken en comform zijn aan de voorschriften voor de brandveiligheid.

Wie bieden een uitgebreid gamma stuwkrachtventilatoren of inductieventilatoren. Hierdoor kan u kiezen uit units met een geluidsarme ventilatoren, een laag profiel of ventilatoren met een hoge stuwkracht voor de meest efficiënte ventilatie voor de ondergrondse parkeergarage of parkeertoren.

Onze ventilatiesystemen voor parkeergarages kunnen voorzien worden van CO2-detectoren, LPG-detectoren, branddetectie. Bovendien wordt het systeem aangesloten op de brandmeldcentrale.

Al onze ontwerpen worden ondersteund en gecontroleerd door gespecialiseerde computersimulaties (Computational Fluid Dynamics Analysis of CFD Analysis).

Voordelen van stuwkrachtventilatoren

  • energiezuinig
  • er zijn geen luchtkanalen nodig
  • een grotere vrije hoogte
  • veilige omgeving, zowel bij de dagdagelijkse ventilatie, als in geval van brand
  • eenvoudige en snelle montage


Wenst u meer informatie?

 

Wanneer u meer wil weten over onze ventilatieoplossingen, contacteer ons dan gerust.

Wij helpen u graag verder met advies en informatie over onze producten.

 

Bent u installateur? Dan kan u op ons rekenen voor het aanreiken van de juiste ventilatieoplossing voor heel uiteenlopende projecten. Wij staan u met raad en daad bij om uw ventilatieproject tot in de perfectie te ontwerpen en uit te voeren.

 

Vraag meer informatie of een gratis offerte