Advies en expertise

Heeft u een probleem met uw huidig ventilatiesysteem? Doe dan beroep op onze kennis en ervaring om het probleem aan te pakken.

 

Meer informatie

 

CleanVent vuilafstotende roosters met Avalon coating

CleanVent vuilafstotende luchtkleppenVuile luchtuitlaten ogen niet netjes en leiden vroeg of laat tot problemen. Wanneer de roosters niet regelmatig worden schoongemaakt vermindert de luchtkwaliteit en verhoogt het energiegebruik.

Speciaal voor luchtbehandeling in kantoorgebouwen, scholen, winkelcentra en andere grote gebouwen, ontwikkelde onze fabrikant Fläkt Woods de unieke CleanVent vuilafstotende luchtkleppen. Dankzij de Avalon coating kan stof en vuil zich niet goed aan de oppervlakken van de luchtuitlaat hechten. De roosters blijven langer schoon en moeten minder vaak schoongemaakt worden. Bovendien verspilt u geen energie meer omdat uw ventilatiesysteem blijft werken zoals het gepland was.

H-VEN gebruikt standaard deze CleanVent-technologie op alle metalen luchtinlaten, luchtuitlaten.


Wenst u meer informatie?

 

Wanneer u meer wil weten over onze ventilatieoplossingen, contacteer ons dan gerust.

Wij helpen u graag verder met advies en informatie over onze producten.

 

Bent u installateur? Dan kan u op ons rekenen voor het aanreiken van de juiste ventilatieoplossing voor heel uiteenlopende projecten. Wij staan u met raad en daad bij om uw ventilatieproject tot in de perfectie te ontwerpen en uit te voeren.

 

Vraag meer informatie of een gratis offerte