Advies en expertise

Heeft u een probleem met uw huidig ventilatiesysteem? Doe dan beroep op onze kennis en ervaring om het probleem aan te pakken.

 

Meer informatie

 

Overdruksystemen

ventilatie overdruk voor veilige evacuatie shopping centerIn gebouwen waar veel mensen tegelijkertijd moeten geëvacueerd worden bij brand, zoals winkelcentra en scholen, kunnen bepaalde zones beschermd worden tegen rookinfiltratie.

Hiertoe wordt gebruik gemaakt van overdrukventilatoren welke in werking treden zodra rook detecteerd wordt. Deze overdrukventilatoren zorgen voor een verhoogde druk in de te beschermen zones, zodat rook van aanpalende lokalen niet in deze zones kan binnendringen. Deze druk is hoger dan de druk welke door een brandend vuur wordt ontwikkelt. Dit geeft meer tijd om personen veilig te evacueren.

De bediening van het overdruksysteem wordt op een gemakkelijk toegankelijke plaats geïnstalleerd. De brandweer moet immers zelf de werking van het systeem kunnen overnemen wanneer dat nodig is voor de bluswerken en reddingswerken.


Wenst u meer informatie?

 

Wanneer u meer wil weten over onze ventilatieoplossingen, contacteer ons dan gerust.

Wij helpen u graag verder met advies en informatie over onze producten.

 

Bent u installateur? Dan kan u op ons rekenen voor het aanreiken van de juiste ventilatieoplossing voor heel uiteenlopende projecten. Wij staan u met raad en daad bij om uw ventilatieproject tot in de perfectie te ontwerpen en uit te voeren.

 

Vraag meer informatie of een gratis offerte