Advies en expertise

Heeft u een probleem met uw huidig ventilatiesysteem? Doe dan beroep op onze kennis en ervaring om het probleem aan te pakken.

 

Meer informatie

 

Goede ventilatie tegen ongewenste geurhinder

ventilatie ventilatiesystemen geurhinderWanneer niet voldoende of niet correct wordt geventileerd, kan ongewenste geurhinder optreden. Voor een goede ventilatie volstaat het niet om voldoende verse lucht aan te voeren. Ook de vervuilde lucht moet in voldoende mate afgevoerd worden.

Daarom bieden wij ventilatiesystemen waarbij de luchttoevoer en de afvoer van vervuilde lucht op elkaar afgestemd zijn en niet met elkaar in aanraking komen om contaminatie van de verse lucht en de overdracht van geuren te vermijden.

Voordelen van onze ventilatiesystemen

  • Geen risico op overdracht van bacterieën en geuren
  • De units voor luchtaanvoer en luchtafvoer kunnen van elkaar gescheiden worden
  • Verbeterde, geoptimaliseerde warmterecuperatie
  • Het water/lucht systeem werkt met zeer lage watertemperraturen, wat het uitermate geschikt maakt in combinatie met warmtepompen of zonneboilers
  • Vorstvrij systeem

Wenst u meer informatie?

 

Wanneer u meer wil weten over onze ventilatieoplossingen, contacteer ons dan gerust.

Wij helpen u graag verder met advies en informatie over onze producten.

 

Bent u installateur? Dan kan u op ons rekenen voor het aanreiken van de juiste ventilatieoplossing voor heel uiteenlopende projecten. Wij staan u met raad en daad bij om uw ventilatieproject tot in de perfectie te ontwerpen en uit te voeren.

 

Vraag meer informatie of een gratis offerte