Advies en expertise

Heeft u een probleem met uw huidig ventilatiesysteem? Doe dan beroep op onze kennis en ervaring om het probleem aan te pakken.

 

Meer informatie

 

Ventilatie met regeling van de luchtvochtigheid

De luchtvochtigheid zou zowat tussen 40 en 60% moeten liggen om het beste comfort te bieden aan de aanwezigen. Wij beschikken over energiezuinige ventilatiesystemen om de beste luchtkwaliteit met de optimale luchtvochtigheid te bieden, zelfs bij extreme weerstoestanden.

Onze verschillende modellen luchtbehandelingskasten met warmtewisselaar bieden de hoogste efficiëntie in een compact maar flexibel design. Deze ventilatiesystemen zijn in staat om zowel te verwarmen als te koelen en daarbij ook nog eens de luchtvochtigheid te regelen.

In de zomer wordt het teveel aan luchtvochtigheid afgevoerd naar de buitenlucht. In de winter bevat de lucht echter weinig vocht. Wannneer deze lucht opgewarmd wordt tot op kamertemperatuur, veroorzaakt dit een te droge lucht in de lokalen. Door het vocht te recupereren uit de afgevoerde lucht, wordt de verse lucht bevochtigd tot het gewenste niveau.

 


Wenst u meer informatie?

 

Wanneer u meer wil weten over onze ventilatieoplossingen, contacteer ons dan gerust.

Wij helpen u graag verder met advies en informatie over onze producten.

 

Bent u installateur? Dan kan u op ons rekenen voor het aanreiken van de juiste ventilatieoplossing voor heel uiteenlopende projecten. Wij staan u met raad en daad bij om uw ventilatieproject tot in de perfectie te ontwerpen en uit te voeren.

 

Vraag meer informatie of een gratis offerte