Advies en expertise

Heeft u een probleem met uw huidig ventilatiesysteem? Doe dan beroep op onze kennis en ervaring om het probleem aan te pakken.

 

Meer informatie

 

Ventilatieoplossingen voor een tochtvrije omgeving

tochtvrije ventilatieKlimaatbeheering is de hoeksteen van een modern, energiezuinige ventilatiesysteem. De snelheid van de luchtstroom en de temperatuur van de toevoerlucht kan naar behoefte worden aangepast. Het is echter niet de bedoeling zijn dat gebruikers van de kantoren of vergaderzalen daarbij blootgesteld worden aan tocht.

Daarom gebruiken we toevoerroosters waarbij we de richting en de afstand van de luchtstroom optimaal kunnen instellen om een tochtvrije ventilatie te kunnen garanderen in zeer uiteenlopende situaties. Deze worden constant gehouden, ongeacht de variatie in de luchtstroom.

Bij meerdere toevoerroosters in één lokaal, kunnen deze zodanig op elkaar afgestemd worden dat de luchtstromen niet met elkaar in botsing komen. Op die manier wordt tocht of een tochtig gevoel volledig vermeden.


Wenst u meer informatie?

 

Wanneer u meer wil weten over onze ventilatieoplossingen, contacteer ons dan gerust.

Wij helpen u graag verder met advies en informatie over onze producten.

 

Bent u installateur? Dan kan u op ons rekenen voor het aanreiken van de juiste ventilatieoplossing voor heel uiteenlopende projecten. Wij staan u met raad en daad bij om uw ventilatieproject tot in de perfectie te ontwerpen en uit te voeren.

 

Vraag meer informatie of een gratis offerte