Advies en expertise

Heeft u een probleem met uw huidig ventilatiesysteem? Doe dan beroep op onze kennis en ervaring om het probleem aan te pakken.

 

Meer informatie

 

Groothandel en importeur van ventilatiesystemen

H-VEN is importeur en groothandel van ventilatiesystemen voor zeer uiteenlopende toepassingen. Ventilatiesystemen maken integraal deel uit van industrie, kantoorgebouwen en winkelcentra. Ze worden gebruikt voor heel uiteenlopende toepassingen zoals luchtkwaliteit, klimaatbeheersing en veiligheid. Door de recente wetgeving zijn ventilatiesystemen zelfs in woningbouw niet meer weg te denken.

De plaatsing en instalatie van ventilatiesystemen liggen perfect binnen het bereik van de elektrotechnische installateur. Het vergt zeker een deel opleiding, maar daarbij kan H-VEN u zeker  helpen. Het is een kleine stap voor u als vakman, maar uw bedrijf kan er een grote sprong mee maken!

Bent u installateur en wilt u de stap zetten naar de installatie van ventilatiesystemen? Weet dan dat u op de steun van H-VEN kan rekenen. Niet alleen met de juiste producten en oplossingen, maar zeker ook met de (technische) begeleiding van uw project. Dit is wat u mag verwachten van H-VEN.

Als installateur kan u bij H-VEN, naast gunstige aankoopprijzen, ook rekenen op een volledige service om elk project optimaal uit te voeren:

  • Ondersteuning berekening van installaties
  • Expertise en analyse van bestaande situaties
  • Opleidingen en assistentie bij uw eerste indienststellingen
  • Service en dienst-na-verkoop

Wenst u als installateur bij ons aan te kopen? Contacteer ons dan gerust. Wij helpen u graag om uw projecten tot in de perfectie uit te voeren.


Wenst u meer informatie?

 

Wanneer u meer wil weten over onze ventilatieoplossingen, contacteer ons dan gerust.

Wij helpen u graag verder met advies en informatie over onze producten.

 

Bent u installateur? Dan kan u op ons rekenen voor het aanreiken van de juiste ventilatieoplossing voor heel uiteenlopende projecten. Wij staan u met raad en daad bij om uw ventilatieproject tot in de perfectie te ontwerpen en uit te voeren.

 

Vraag meer informatie of een gratis offerte