Advies en expertise

Heeft u een probleem met uw huidig ventilatiesysteem? Doe dan beroep op onze kennis en ervaring om het probleem aan te pakken.

 

Meer informatie

 

Ventilatiesystemen voor open kantoren en landschapskantoren met verwarmen en koelen

ventileren, verwarmen en koelen in landschapskantoorKantoren zijn nu eenmaal gebouwd voor mensen en een geschikt ventilatiesysteem met verwarming en koeling is onontbeerlijk. Landschapskantoren, waar meerdere mensen bij elkaar zitten, stellen dan nog eens specifieke eisen. De luchtkwaliteit heeft immers een grote invloed op de gezondheid, comfort en productiviteit van uw personeel.

Landschapskantoren en open kantoren hebben een sterk variërende bezetting en zijn zelden volledig bezet. Verwarming, koeling en ventilatie moeten dan ook per kantoor kunnen bediend worden om energiekosten te besparen en de efficiëntie te optimaliseren.

Voor dit soort kantoren maken we gebruik van plafondunits welke zorgen voor ventilatie, verwarming en koeling. Deze units werken op het principe van een lucht/water warmtewisselaar en zijn de meest efficiënte oplossing met een hoog comfortniveau.

In landschapskantoren is het gebruik van een CAV (Constant Air Volume) ventilatiesysteem geen goede keuze. Een dergelijk systeem zorgt al gauw voor een te sterke koeling vermits de bezettingsgraad zelden 100% bedraagt.

Daarom werken we in dergelijke gevallen met VAV (Variable Air Volume) ventilatiesystemen  zodat de ventilatie gemakkelijk kan worden aangepast in functie van de bezettingsgraad. Deze VAV plafondunits met CO2-regeling bieden het hoogste comfort. Bovendien kan de luchtuitstroom van de units zodanig op elkaar worden afgestemd, dat een tochtvrije ventilatie gegarandeerd is.


Wenst u meer informatie?

 

Wanneer u meer wil weten over onze ventilatieoplossingen, contacteer ons dan gerust.

Wij helpen u graag verder met advies en informatie over onze producten.

 

Bent u installateur? Dan kan u op ons rekenen voor het aanreiken van de juiste ventilatieoplossing voor heel uiteenlopende projecten. Wij staan u met raad en daad bij om uw ventilatieproject tot in de perfectie te ontwerpen en uit te voeren.

 

Vraag meer informatie of een gratis offerte