Advies en expertise

Heeft u een probleem met uw huidig ventilatiesysteem? Doe dan beroep op onze kennis en ervaring om het probleem aan te pakken.

 

Meer informatie

 

Geluidsarme ventilatie

geluidsarme ventilatieHet geluidsniveau in kantoren, leefruimtes, vergaderzalen, ... heeft een direct impact op ons welzijn. Het verzorgen van een adequate ventilatie zonder storende geluiden is één van onze sterke punten.

We pakken dit probleem om twee manieren aan.

Ten eerste gebruiken we speciale software, welke ons in staat stelt om een ventilatiesysteem samen te stellen en het resulterend geluidsniveau in het lokaal te simuleren. Aan de hand hiervan bepalen we welke toestellen (luchtverdelers, leidingen, kleppen, luchtgroepen, luchtgordijnen, ...) het beste samenwerken om op de meest efficiënte manier de luchtkwaliteit en de gewenste temperatuur te handhaven, zonder geluidsoverlast.

Ten tweede beschikken we over diverse luchtbehandelingskasten met ingebouwde silencers.


Wenst u meer informatie?

 

Wanneer u meer wil weten over onze ventilatieoplossingen, contacteer ons dan gerust.

Wij helpen u graag verder met advies en informatie over onze producten.

 

Bent u installateur? Dan kan u op ons rekenen voor het aanreiken van de juiste ventilatieoplossing voor heel uiteenlopende projecten. Wij staan u met raad en daad bij om uw ventilatieproject tot in de perfectie te ontwerpen en uit te voeren.

 

Vraag meer informatie of een gratis offerte