Advies en expertise

Heeft u een probleem met uw huidig ventilatiesysteem? Doe dan beroep op onze kennis en ervaring om het probleem aan te pakken.

 

Meer informatie

 

Klimaatbeheersing: ventilatie, verwarmen en koelen

klimaatbeheersing ventilatiesystemenKlimaatbeheersing in grote gebouwen is een hele uitdaging. Ventilatie, verwarmen en koelen wordt immers in één systeem geïntegreerd zodat het welzijn en het comfort van de aanwezigen steeds gegarandeerd is. Ook de luchtkwaliteit is daarbij van zeer groot belang.

De aanpak van de klimaatbeheersing van individuele kantoren, landschapskantoren, vergaderzalen, medische faciliteiten, winkelcentra en scholen is telkens zeer specifiek. Elk type gebouw is immers verschillend qua oppervlakte en wisselende bezettingsgraad. Ook met de brandveiligheid en eventuele rookafvoer moet rekening worden gehouden.

Ventilatie zou niet prettig zijn wanneer er bij het ontwerp geen rekening wordt gehouden met een tochtvrije ventilatie. Daarom gebruiken we toevoerroosters waarbij we de richting en de afstand van de luchtstroom optimaal kunnen instellen om een tochtvrije ventilatie te kunnen garanderen in zeer uiteenlopende situaties.

Onze ventilatiesystemen zijn heel energiezuinig en helpen u om aan de EPBD-richtlijnen te voldoen. Wij beschikken over oplossingen voor zeer uiteenlopende situaties en gebruiken daartoe steeds de meest geschikte producten van hoge kwaliteit en met een lange levensduur. Wij verlenen actief hulp en advies bij het berekenen en het ontwerp van het ventilatiesysteem zodat elke project tot in de perfectie kan worden uitgevoerd.

 


Wenst u meer informatie?

 

Wanneer u meer wil weten over onze ventilatieoplossingen, contacteer ons dan gerust.

Wij helpen u graag verder met advies en informatie over onze producten.

 

Bent u installateur? Dan kan u op ons rekenen voor het aanreiken van de juiste ventilatieoplossing voor heel uiteenlopende projecten. Wij staan u met raad en daad bij om uw ventilatieproject tot in de perfectie te ontwerpen en uit te voeren.

 

Vraag meer informatie of een gratis offerte